Service

Som fullserviceleverantör ser vi till kundens behov. Vi erbjuder rådgivning inför nyinstallation, anpassad utbildning samt service och support på den nivå som krävs för verksamheten. Vi tillhandahåller serviceavtal och komfortavtal på olika nivåer. Vår kompetenta serviceorganisation har lång erfarenhet av förpackningsmaskiner av alla typer och storlekar – från den minsta trågförslutningsmaskinen till stora helautomatiska industrimaskiner och åtgärdar snabbt eventuella fel. Reservdelar finns snabbt tillgängliga från vårt reservdelslager i Malmö.

När du som kund hör av dig till vår serviceorganisation, kan du räkna med vår fulla uppmärksamhet tills dess problemet är löst – endast så tror vi att förtroende kan byggas!

Detta ingår

Prioriterad service

Hos oss får du alltid prioriterad service med högsta kvalité och säkerhet. Vid akuta fel samt behov av reservdelar finns vi där för dig.

Rabatt på reservdelar

Med vårt serviceavtal får du alltid 5-10% rabatt på våra reservdelar.

Fri telefonsupport

Har du några frågor eller behöver hjälp finns vår telefonsupport tillgänglig för dig under dagtid.

Kontinuitet

Vi ombesörjer att din maskin och utrustning alltid servas i rätt tid.

Underhållsservice

Våra servicetekniker sköter underhåll och eventuella reparationer. Ni får funktions- och säkerhetstest av er utrustning.

Fasta priser

Du behöver aldrig oroa dig för priset hos oss, vi har fasta priser för din trygghet. Ni budgeterar för en månadskostnad.